teamfoto
WIE WE ZIJN

E-waste Arcades is een circulaire designstudio gespecialiseerd in het maken van creatieve afvaloplossingen. Dit zijn onder meer producten, campagnes, challenges en workshops. Joris en Timmy zijn E-waste Arcades gestart in 2016 om afval scheiden leuker te maken. Het eerste product was de Funky Phone Arcade, gemaakt met onze partner Weee Nederland. Inmiddels bestaat het team uit 6 mensen met expertise op het gebied van circulair ontwerpen, onderwijs, user experience design en programmeren. Met deze kwaliteiten kan E-waste Arcades de gekste en beste afvaloplossingen bedenken en realiseren. Daarmee stimuleren we duurzaam gedrag.

VISIE

E-waste Arcades is vernieuwend en circulair. Wij streven naar een wereld waarin grondstoffen niet meer verloren gaan. Wij geloven dat door afval scheiden leuk te maken duurzaam gedrag gewoonte wordt en die boodschap verspreid wordt.

MISSIE

De missie van E-waste Arcades is om op een leuke manier bewustzijn te creëren over afval en duurzaam gedrag te stimuleren. Dat doen we door duurzame producten te maken die de gebruiker plezier bezorgen als zij recyclen. Ook zetten we ons in voor bewustwording die leidt tot actie in de vorm van challenges, presentaties, acties en maatwerk voor gemeenten, scholen en bedrijven.

DE ARCADERS

Timmy de Vos

Duurzaam Ondernemer

Joris Petterson

Circulair Ontwerper

Nando Zwambag

Project Manager

Niels Jansen

Programmeur

Rens Janssen

Product Engineer

Serge Gruson

UX Ontwerper