teamfoto
WIE WE ZIJN

E-waste Arcades is maatschappelijk betrokken designstudio onder leiding van circulair ontwerper Joris Petterson. Ons motto is: ‘Let’s make recycling fun!’. Wij zetten onze creativiteit in om menselijk gedrag positief te beïnvloeden tot duurzamer handelen in de transitie naar de circulaire economie. Wij prikkelen met uniek circulair design van evenement tot bedrijf en delen onze kennis en passie voor duurzaamheid in het onderwijs.

In mei 2016 lanceerden oprichters Timmy de Vos en Joris Petterson de Funky Phone. Een spelkast gebouwd van afgedankte elektronica. Het startschot van de onderneming die sindsdien zich heeft doorontwikkeld tot creatief bureau met focus op afval.

VISIE

Wij streven naar een duurzame wereld waarin grondstoffen niet meer verloren gaan en de impact van de mens in balans staat met onze planeet. In deze transitie maakt menselijk gedrag het verschil. Wij geloven niet in wijzen met het vingertje maar benadrukken liever het plezier en de schoonheid van duurzame alternatieven. Vanuit creativiteit willen wij duurzaam gedrag stimuleren en de transitie aanjagen.

MISSIE

Wij gebruiken design en gamification om menselijk gedrag positief te beïnvloeden tot duurzamer handelen. Met ons motto ‘Let’s make recycling fun!’ stellen wij ons ten doel om duurzaam gedrag te stimuleren vanuit plezier en een positieve ervaring. In ons werk onderzoeken, ontwerpen en creëren wij om de circulaire economie aan te jagen en daarbij kennis en bewustzijn te vergroten. Wij ontwikkelen campagnes om je hart duurzaam te prikkelen en circulaire producten die aanzetten tot duurzaam gedrag.