Funky Phone Arcade
Funky Phone Arcade

De Funky Phone Arcade, gemaakt met hulp van onze partner Weee Nederland, is een old-school arcade machine die jou beloont voor het recyclen van je oude mobieltje. Deze arcade is volledig gebouwd van duurzaam hout en afgedankte elektronica.

Hoe werkt dat dan precies?

Afval Arcade
Afvalarcade

De afvalarcade is de tofste manier om verschillende soorten afval in te zamelen. Na het inwerpen van het afval wordt de gebruiker beloond met een gave game. Onze versie heeft plastic, papier en rest, maar we kunnen ze aanpassen naar jouw wensen.

Klinkt top, vertel me meer!

The Lid interactieve containerdeksel
Trash hole

De Trash Hole maakt van saaie 240-litercontainers een verrassende experience. De interactieve containerdeksel heeft een strak design en maakt een tof geluid bij het inwerpen van afval. Zowel bestickering als de geluiden kunnen volledig gepersonaliseerd worden.

Superleuk, moet ik ook hebben!

Voting Bin
Voting Bin

De Voting Bin laat jou stemmen op leuke stellingen met jouw afval. Dit kan gaan van stellingen over duurzaamheid tot wie jij denkt dat de Champions League wint!

Ik wil graag stemmen!

Wormenhotel
Wormenhotel

Samen met buurtbewoners je eigen groen afval composteren? Dit kan met een wormenhotel! Oogst je eigen afval. Wij zijn enthousiast en willen ze naar Eindhoven halen. Doe jij mee?

Hoe krijg ik er een in mijn buurt?